Producten

Producten

All-in-one oplossingen voor onze klanten | Van concept tot ingebruikname

Binnen de Weber-Groep is het leveren van klantspecifieke all-in-one oplossingen een continu groeiende competentie. Hierin zijn wij vanaf de conceptfase tot ingebruikname een sterke partner voor u.

Met 15 projectingenieurs, 30 gekwalificeerde sales medewerkers in de binnen- en buitendienst en 40 competente monteurs op locatie, bedienen wij onze klanten in binnen- en buitenland.

De kwaliteit van onze producten wordt garandeerd door de continue monitoring en controle in elke fase van het productieproces. Al jaren produceren wij het merendeel van onze producten conform de Duitse bouwrichtlijnen van het DIBt (Deutschen Instituts für Bautechnik, Berlijn), de Duitse wet voor de waterhuishouding (WHG) en de DVS-richtlijnen.

Verder leveren wij opslagtanks en -installaties met Kiwa-certificaten voor Nederland, VLAREM-certificaten voor België en UDT-certificaten voor Polen. Daarnaast is het mogelijk om producten en/of installaties, die niet conform standaard richtlijnen kunnen worden voorzien van een certificaat, onafhankelijk te laten afnemen door keuringsinstanties als TÜV NORD.

Naast het produceren en leveren van klantspecifiek ontworpen producten is Weber Kunststoftechniek exclusief distributeur, binnen Nederland en België, voor de rotatiegegoten producten van ARICON Kunststoffwerk GmbH. Wij leveren onder andere standaard doseertanks, opvangbakken en opslagtanks uit voorraad. De kwaliteit van de ARICON producten wordt mede gewaarborgd door DIN EN ISO 9001:2000 en DIBt certificering.

Uw contactpersoon

Heeft u vragen over onze producten?
Neem dan contact met ons op!


Uw persoonlijke contactpersoon.